Brigitte Paulissen | Moderator en Dagvoorzitterom
Brigitte Paulissen, moderator. 'Mensen en organisaties helpen in hun verandering, daar kom ik mijn bed voor uit!'
brigitte,brigitte paulissen,moderator,mensen helpen,organisaties helpen,verandering,verandering organisatie
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Moderator

Ik heb ruime ervaring om bij congressen of events moderator of dagvoorzitter te zijn.  Bijeenkomsten die staan in het teken van veranderprocessen, cultuur changes hebben direct mijn voorkeur. Ik gebruik vele kwaliteiten om het effect te behalen wat de opdrachtgever voor ogen heeft.

 

Op mijn manier geef ik bedrijven en organisatie terug wat ik zie en ervaar in contact met hen. Vanuit mijn professionele en persoonlijke leven ben ik in staat mij met de zaal te verbinden en mensen te verbazen. Met mijn optreden zorg ik ervoor dat uw organisatie een stoot energie en frisse reflectie krijgt!

ONDERWERPEN

Voor welk type opdracht voor Moderator en Dagvoorzitter kun je mij het beste inzetten?

 

Innovatief
Als het niet doorsnee hoeft te verlopen. Als je beweging wilt in lichaam en geest. Wanneer je meer wilt weten achter de bijzondere fenomenen zoals  Troeptrimmen en De Burgemasterclass?

 

Change in a connected way
Strategie wijziging is altijd een cultuurverandering. Hoe gaat de evrandering in het bedrijf? Hoe krijg je mensen mee? Hoe zie je nemen van verantwoordelijkheid? Welke groepsdynamiek gaat ons helpen onze doelen te realiseren? wat betekent leiderschap in die verandering?

 

U vraagt en ik geef antwoord
Zonder voorbereiding kan ik reageren op vragen en gedachten van de deelnemers. Zet deze af t.o.v. de nieuwe situatie